objectmanagement-diensten-1-annabel.jpg

Objectmanagement

Annabel beschikt over een eigen, uitgebreide database waarmee gedetailleerd wordt beoordeeld of er een kans op huurverlaging is, of dat er een risico op huurverhoging bestaat. Door jarenlange ervaring en optimale kennis van de bouw- en vastgoed wereld, kan Annabel u voorzien van een deskundig advies met betrekking tot de door u gehuurde winkelruimte(s).

Monitoring huurprijzen

Zowel huurder als verhuurder van middenstands-bedrijfsruimte hebben de mogelijkheid om na afloop van de eerste huurtermijn – of 5 jaar na de laatste huurprijsaanpassing – de huurprijs te herzien. Dit is wettelijk geregeld in artikel 303 en 304 van het Burgerlijk Wetboek 7. De huurprijs dient dan te worden vastgesteld aan de hand van gemiddelde huurprijzen van vergelijkbare winkelruimten ter plaatse over een tijdvak van vijf jaar.

Voor vele huurders heeft Annabel forse besparingen kunnen realiseren op de belangrijkste huisvestingslasten. Alleen huurders van winkel- en horecaruimtes worden bijgestaan. Daardoor is belangenverstrengeling uitgesloten. Wilt u uw huurprijs deskundig laten toetsen of meer weten over huurprijsvaststelling ex. artikel 7:303 en 304 BW? Neem vrijblijvend contact op met Annabel.

Annabel is zeer bedreven in het vaststellen van de juiste huurprijs voor elke retail- of horecalocatie en staat bekend om haar goede onderhandelingstechnieken.
 
Scroll naar boven